20100125

Når den onde damen faktisk er litt snill...

Lørdag skulle Herr Udefinert på pre-karnivals fest, dvs. før Køln hærtas av andre rabiate utysker, samles rabiatene på sine respektive hjemsteder og synger årets karnevals-schlagere. Sikkert veldig morsomt. Litt sånn Sodom og Gomorrah light.

Siden jeg er litt psyk (merk P'en før syk - ergo hentydes det til min sjelelige tilstand), var jeg så elskverdig og sminket Herr Udefinert. Han var utkledd som skorsteinsfeier, men etter at jeg var ferdig med ham, var det Berlins transvestitt-skorsteinsfeier-fraksjon som dro på uteliv og disco. Smoky eyes baby, smoky eyes!

Det kunne godt ha endt med "Blåveis beibi, blåveis", men noen stjal Herr Udefinerts mobil og sendte meg hele TO amorøse SMSer a la "Jeg elsker deg". Ble litt glad. Men bare litt. Onde damer har jo ikke følelser. I allefall ikke sådanne.
Herr Udefinert ringte i ni-tiden på søndagsmorgenen, og kunne berette at han hadde havnet på nachspiel hos sin erkefiende. Ja, ja - da er det vel håp om fred på Gaza-stripa i år også!

Jeg tror han ramlet inn på soverommet i elleve-tiden. Mener å huske noen lik-kalde hender som smøg seg rundt meg, og en hes røst som hvisket "Ich liebe dich". Men, siden han hadde en slik fylleånde at jeg sporenstreks ble dritings av å puste samme luft som han, kan det like godt hende at jeg bare innbiller meg hele greia. Billigste og mest kjedelige fylla jeg har vært på på lenge. Bakfull ble jeg også. Glimrende.

Vekket Herr Udefinert på ettermiddagen med min nye vekke-oppfinnelses-lek: HAITI! Jeg simulerte jordskjelv i det jeg kastet meg flere ganger over Herr Udefinert og ropte "HAITI!!!". Han våknet etterhvert, og med sine nå stinkdyr-lignende øyne ba han meg om å slutte. Han hadde visstnok hodepine. Siden jeg som skrevet er litt psyk, ga jeg ham en ansiktsbehandling senere på kvelden. Sånn helt uten videre. Brødskiver fikk han også. Heldige jæveln.

Med andre ord, jeg var litt snill i helga.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar