20100406

Påskemorgen slukker sorgen .../Spørsmålsrunde

... heter det så fint i en eller annen salme jeg pent måtte lære i fordums dager. Etter påska 2010 vet jeg imidlertidig at dette ikke stemmer. I det påskemorgen rant opp, kunne jeg bare fastslå at i år har jeg tilbragt kirkens største høytid sammen med min nå erkefiende Monsieur Vin Rouge.
En kort oppsummering:

Skjærtorsdag: Altfor mye rødvin. Og dustete venner som ikke ville bli med ut på byen. Klokka fire om morgenen, vel og bemerke.

Langfredag: Snev av altruisme ovenfor Jesus. Var på luggeføre hele dagen, og forble edru.

Påskelørdag: Jamfør bilder tatt var jeg visst ute og hærtok min egen fornuft og fysiologi.

1. Påskedag: Prøvde meg på påskelammet. Monsieur Vin Rouge, hans tyske sønn Vin Blanc, og deres også tyske oldemor Eiswein sørget for at katastrofen ble atter et faktum. Akkurat den familien kommer iallefall ikke til å få julekort av meg i år!

2. Påskedag: Kaffe og kaker!!! Og fyllenerver nok til å beskjeftige en middels stor anstalt.

Konklusjon: Selvpålagt hvit måned.

Forøvrig, siden jeg i de siste dagene har gjort mitt ytterste for å iverksette et cerebralt opphørssalg, og dette ble en slående suksess, trenger jeg nå hjelp. Kjærlighetssorgen er fortsatt vedvarende, men jeg orker bare ikke å skrive mer om Herr Dust på eget initiativ. Dessuten ser jeg stadig vekk at andre bloggere også gjør følgende. Derfor:

Jeg vil ha spørsmål! Værsågod, her er en enestående mulighet til å utvide ens surreal horisont. Og skulle jeg ikke få noen spørsmål, så lager jeg bare mine egne ... (hvilket skulle bevise at jeg trenger seriøst å få meg et liv!)

4 kommentarer:

 1. Tjoho! Jeg prøvde meg også på det en gang, men det fungerte dårlig, ettersom ingen leser bloggen min. Men altså..
  lyst til å sende meg te fra Tyskland?

  SvarSlett
 2. Hei Supermalin!

  Faen, det betyr jo at jeg må finne på spørsmål selv. Bleurgh! Men te skal du i allefall få. Da kan jeg jo eventuelt skrive om det. Bare send meg nærmere info samt postadressen din til denondedamen (at) aol (dot) com

  SvarSlett
 3. Hurra!
  Ettersom jeg ofte blir et offer for Murphys lov, mistenker jeg at du
  a) har lurt meg og egentlig fått meg til å sende adressen min til et eller annet skummelt firma som selger ugleporno eller lignende
  b) kommer til å sende meg en konvolutt med anthrax

  ..men, som den naive lille piken jeg er, håper jeg at jeg tar feil, og gleder meg stort! :)

  SvarSlett
 4. lurer på om du kan skrive litt om hva du jobber som, hvorfor du flytta til berlin osv. historien bak hvordan du havna i tyskland :)

  snakker du flytende tysk ?

  SvarSlett