20120423

Tung

Tung i kroppen
Tung i hodet
Tung i ræva
Tung dag i dag

Da vekkerklokka ringte halv åtte i dag tidlig, inngikk jeg et meget nært og intimt forhold til slumreknappen. Det varte frem til klokka ni. Da brøt vekkerklokka forholdet, og jeg ble liggende i senga og lure på hva jeg hadde gjort galt. Og ble tung til sinns. 

For jeg hadde jo tenkt å begynne denne uka med all verdens gode forsetter. Deriblant å starte mandagsmorgen med trening. Uten et helt kobbel herremenn som var vitner til min selvforskyldte sosiale fornedrelse på treningsstudioet sist uke. 
Men i dag var rumpa tung. Så jeg ble hjemme. Og bestemte meg for å ta vårrengjøring. 

Nå har jeg svirret rundt her i noen timer. Jeg danser ikke noen vaskebøtteballett. Jeg tramper skurekostmarsjen. Og spiller støvsugertrompet. Og har sikkert inhalert nok løsemidler til at hjernen kommer til å flyte ut gjennom nesa og ørene i kveld. I allefall har alle disse kjemikaliene resultert i at jeg nå svirrer rundt her som en kolibri på LSD og amfetamin. 


Derfor går jeg og legger meg nå. Fordi jeg er tung i hodet. 

Og fordi i dag er en tung dag. Den blir sikkert bedre i morgen.

3 kommentarer:

 1. Så flink du har vært selv om dagen var tung!
  Dagen i morgen blir sikkert bedre. God bedring!
  Line

  SvarSlett
 2. Tusen takk snilleste du! Og morgendagen skal jeg ta på strak arm. Tror jeg.

  SvarSlett
 3. Hahaha, du er så festlig og flink med ord, Petrikke! Jeg elsker at du blogger!! Leit å høre at du har hatt en tung dag, håper disse dagene er bedre ♥

  SvarSlett